Estas en » Weblog de Montaña » Cuaderno de Entradas » November 2007 » El Proper Cap De Setmana A………escalar.
Saturday 17 de November de 2007, 22:13:59
El proper cap de setmana a………escalar.
Tipo de Entrada: CUADERNO | 2 Comentarios | 673 visitas

Dit aixins sembla que no pasi res…pero si dic que tinc 43 anys i no he escalat mai, que us sembla¿?, la cosa cambia, no?¿.

Doncs si, el proper cap de setmana vaig a unes jornades de iniciació a l'escalada organitzadas per la agrupació a la perteneixo.

Sempre e pensat que això de la escalada era una bogeria (que no s’enfadi ningú), mai habia pensat que algun dia estaria penjat de una paret……pero per circuntancies de ser pare m'hi trovare……si, si, la meva filla petita sempre li ha agradat això de escalar, no més ho ha vist alguna vegada o com a molt ha pujat algun rocodrom d’aquets facilots que posan en algun indret per la canalla, pero continuament ha estat preguntan-me que cuan la portaria a aprendre.

Doncs bé, aquest dia a arribat, aprofitant aquestes jornades d’iniciació que organitza el club la he apuntat........i es clar per que no vagi sola he tingut que apuntarme jo també.

Buffffff que hi penso....doncs la veritat no ho se…….estic un xic…… nervios potser?¿

Ja hi dit que mai m’agradat això d'escalar (potser per que no ho he probat mai) i sempre he pensat que els escaladors estan una mica tocats del cap, ( je,je,je....perdó), pero la veritat.......tot que hi posare totes las ganes del mon, diuen que mai es tard per apendre, però segurament en aquest cas no ho crec, els anys de bon segur es deuen notar.

I mentres tant la petita que diu, doncs ja esta saltant i brincan d’alegria, contant els dies que hi falten i constanment fen preguntes d’escalada que jo, com us podeu imaginar, no li puc respondre.

En fi, la setmana que ve ja dire que tal a estat tot plegat.


Aqui la teniu pujant a un d'aquest rocodroms, no habia qui la baixes d'aqui. 


2 Comentarios
Enviado por Monchen el Monday 19 de November de 2007

“Animo , yo "aprendi" con 40 nunca llegare a hacer nada especial pero va bien cuando tienes que hacer una pequeña trepada , asegurar o rapelar van mucho más seguro.”
Enviado por Capitatro el Friday 23 de November de 2007

“Hola monchen, perdona pero hasta hoy no he podido entrar en la web.
Gracias por tus animos,la verdad es que me da un poco de respeto pero aparte de acompañar a mi hija el otro motivo por el que he decidido apuntarme al cursillo es el mismo al que te refieres tu, aprender a desenvolverme en cualquier situacion por si alguna vez es necesario para el tipo de salidas que solemos realizar.

Salu2”


Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook