Monday 1 de January de 2007, 12:18:08
Els companys
Tipo de Entrada: CUADERNO | 1 Comentarios | 973 visitas

Fa molts anys que la meva dona i yo sortim a la montanya, primer sols, despres amb amics , despres amb les nostres filles i desde fa uns tres o cuatre anys sortim am una parella de amics que varem coneixer, el Jose i la Mª Jose i aquestes lineas son per ells, per que sembla mentida la petita dependencia que ens lliga ha ells.

Tenim la costum de fer un minim de una sortida mensual i la veritat que ens ha anat molt be, pero els ultims dos mesos uns días per unes coses i uns altres dies per petitas indisposicions no hem pogut surtir.
 Tot i que la meva dona i yo em seguit sortint amb les nenas o amb la agrupacio a la que pertanyem els em trobat a faltar.

El feeling al que em arribat es tan gran que cuan ens trobem a la montanya i  no estan a prop nostre els trobem a faltar, les bromes d’en Jose, que sempre esta tocan el botet, je, je, el sentir sempre al darrere  la inacabable xerrameca de la meva dona i la Mº Jose…..son incansables…… i sobre tot la seva paciencia per soportarme a mi i als meus inacabables desitgos de mes montanya……… i mes…. i mes.

Tot aixo be per que per fi el pasat dia 30 de desembre varem pugue fer una sortida plegats i tot que cuasi tot lo que hi explicat ho tenia ven clar hem vaig adonar del grau que habia arribat la nostre “dependencia” de ells.

Per aixo i per moltes altres raons desde aquí, tant la Conchi com yo mateix us volem donar les gracies per la vostre magnifica companyia i esperem poguer-la compartir durant molt de temps.


1 Comentarios
Enviado por Llanero & Barbi Montaña. el Wednesday 3 de January de 2007

Las salidas a la montaña por si solas ya son una muy buena terapia para desconectar y olvidarse de las obligaciones diarias.
Si a este placer nuestro, a demás se le añade el ingrediente de practícalo con gente como Miguel y Conchi, entonces ya es la ostia.
El caso es que lo pasamos tan bien que en el regreso de una jornada montañera ya estamos haciendo planes y pensando en la próxima salida.
Soy consciente de que al monte se tiene que ir bien equipado.
Para mi el mejor equipo son mis compañeros.
El material se desgastará y lo iré renovando.
A mis compañeros espero conservarlos en buen estado toda la Vida.
Gracias por ser como sois. Llanero Solitario.

La verdad es que no nos habíamos dado cuenta de lo que habías escrito, unas palabras muy bonitas nos ha llegado de verdad.La suerte ha sido la nuestra de haberos encontrado, de compartir tantos recuerdos y momentos inolvidables. Deseando que el próximo sea pronto...Barbi montaña


Aadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook