Estas en » Weblog de Montaña » Cuaderno de Entradas » May 2008 » Mono De Muntanya
Saturday 24 de May de 2008, 23:36:49
Mono de Muntanya
Tipo de Entrada: CUADERNO | 2248 visitas

Que si........que si......que tinc ganes de tornar a  la muntanya, que quin hivern/primavera que porto, entre lesions i caps de setmana esgarrats per mal temps només he pogut fer una sortida les ultimas setmanas.

Primer el esguinç, va ser bastant fort i tothom em deia que tenia per temps pero jo cap-gros que soc, tenia un viatje preparat a Granada i vaig començar a cuidar-me de alló mes i mira per on dues setmanes despres ja estaba pujant al Veleta i lo mes bo era que el tormell reponía perfectament, alló amb va engrescar i vaig comença a fer mes coses i mes coses sense cura del tormell i ...................patapam.....................recaiguda, altre vegada coix, altre vegada parat, altre vegada fisio i lo pitxor que el tormell no responía, no mes podia caminar i poc mes.

Aquesta vegada ho vaig fer be i vaig anar a pams, fen cas a tot lo que em deia el fisio i escoltan al meu adolorit peu quan deia que pares una mica i anes mes a poc a poc.

Per fi, despres de tres mesos quasi parat, començo a VER LA LUZ, ja puc sortir a correr mitja hora a un paset maco sense molesties, acabo una mica adolorit, pero segons diuen es normal.

I ara que ja puc tornar a sortir a la muntanya sense por de ferme mal al tormell altre vegada................patapam............................tres caps de setmana de pluja seguits, si.....si, ja ho se ......ens feia molta falta a casa  nostra aquesta pluja i per aquesta banda no puc queixar-me.

Res, esperarem .........................................................la setmana que ve segurament no podre sortir tampoc, compromisos familiars, i l'altre es la 1ª Duathlo de Martorell que tenia moltes ganes de participar-hi.....................no se............................si finalment aniré a la cursa (demà fare un simulacre de Duathlo, mes que res per veure si puc fer-la amb unas minimes garanties) o si el temps acompanya aniré a muntanya a treurem aquest nus que tinc a la painxa.

Bueno, soposo que si tinc una mica de paciencia ja vindran temps millors.

 




Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook