Estas en » Weblog de Montaña » Cuaderno de Entradas » March 2007 » Com Un Nen Amb Sabates Noves.
Sunday 18 de March de 2007, 20:29:50
Com un nen amb sabates noves.
Tipo de Entrada: CUADERNO | 1 Comentarios | 1016 visitas

Així és com em sento desde fa uns dies………… bé, anem a pams, fa algo més de vint anys que vaig a la muntanya i sempre he pujat per la vessant més “fàcil i assequibles”, les rutes normals per entendrens, però fa uns dies vaig fer la meva primera canal, el corredor Vermicelle al circ del Cambra d’Ase, i la veritat que li tinc que donar la raó al meu company muntanyenc perqué desde fa temps no feia més que dir-me que teniem que fer una canal, que m’agradaria molt…….. ell ja havia fet alguna fa anys i savia de que parlava.

Un bon dia, finalment vaig aceptar i vam estar mirant quina canal podriem fer, finalment l’escollida va ser la Vermicelle a traves de una resenya d’aquesta mateixa web.

I cap alla que ens hi vam anar, fet un matoll de nervis………pero una vegada dins de la canal, tot i que el estat de la neu no acompanyava, vaig comença a tenir unes mes que agradables sensacions i a disfrutar de allò mĂ©s……. una vegada a la sortida del corredor i ja al cordal del circ de Cambra d’Ase la satisfacciĂł va ser……… buffffffff…….no trobo les paraules adecuades, van ser varies sensacions agradables, nomès puc dir que la sortida d’aquell cap de setmana ha sigut una de les que mĂ©s  he disfrutat ultimament.

I ara, una vegada pait tot allò me decidit a escriure aquestes  quatre paraules al meu blog, mĂ©s que res per deixar per escrit les sensacions que vaig sentir aquell dĂ­a, no se..... suposo que si algĂş llegeix aquestas refleccions sabra a que em refereixo.

I ara que?Âż. MĂ©s Canals?Âż

Dons no ho crec, segurament seguire pujant a les muntanyes com fins ara, per la ruta normal, pero de segur que alguna canal més si que pujaré, no puc olvidar la satisfacció que vaig sentir i de segur que alguna vegada més m’agradara tornar a sentir.

En fĂ­ com diu el titĂłl, aquell dĂ­a em vaig sentir com UN NEN AMB SABATES NOVES.


1 Comentarios
Enviado por Llanerosolitario el Wednesday 4 de April de 2007

“I ara que? Mes canals?

Pues. Canales, corredores, cimas altas, menos altas,
Valles, grimpadas, paseos por el monte………….

En fin. Cualquier actividad controlada que nos permita
Disfrutar la naturaleza en buena compañía.

mucha montaña.”


Ańadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook